Podcastit

Ydinasia-hankkeessa tuotettavat podcastit kootaan tälle sivulle.


Podcastit

Ydinasia-hankkeen Podcastit julkaistaan Humanistisen ammattikorkeakoulun #Podiskelua-kanavalla Soundcloudissa.

Ydinasia-hankkeen ensimmäisessä podcast-jaksossa avataan kielellisen saavutettavuuden ulottuvuuksia ja sitä, miten Ydinasia-hanke edistää niitä sosiaali- ja terveysalalla. Keskustelemassa ovat Savonia-ammattikorkeakoulun lehtori Minna-Kaija Kortelainen ja selkoviestinnän opettaja Soilimaria Korhonen.


Ydinasia-hankkeen toisessa podcast-jaksossa keskustellaan siitä, millaista asiointi sosiaali- ja terveyspalveluissa on viittomakielisen henkilön näkökulmasta. Keskustelemassa ovat Marja Eskelinen Kuopiosta ja hanketyöntekijä Aatu Saali Siilinjärven kunnasta. Podcastia vetää tuttuun tapaan Savonia-ammattikorkeakoulun lehtori Minna-Kaija Kortelainen.


Ydinasia-hankkeen kolmannessa podcast-jaksossa pureudutaan siihen, mitä kieli oikeastaan on, ja miten vuorovaikutus näyttäytyy sosiaali- ja terveyspalveluissa. Keskustelemassa ovat tutkija, yrittäjä Elina Tapio Raami Kehittämispalvelut OY:stä ja sosiaalityöntekijä Elina Eklund. Podcastia vetää tuttuun tapaan Savonia-ammattikorkeakoulun lehtori Minna-Kaija Kortelainen.


Ydinasia-hankkeen neljännessä podcast-jaksossa katsotaan sosiaali- ja terveyspalveluita vieraskielisen näkökulmasta. Keskustelemassa ovat lehtori, sairaanhoitaja Ernest Aluoch, projektipäällikkö Gürhan Bayramoglu ja Savonia-ammattikorkeakoulun lehtori Minna-Kaija Kortelainen.


Ydinasia-hankkeen toimituskunta
Hanna-Kaisa Turja, Humak, hanna-kaisa.turja(at)humak.fi
Lena Segler-Heikkilä, Humak, lena.segler-heikkila(at)humak.fi
Riikka Törnroos, Satasairaala, riikka.tornroos(at)satasairaala.fi
Soilimaria Korhonen, Savonia, soilimaria.korhonen(at)savonia.fi

Ydinasia-hankeen osapuolten logot: Humak, Savonia, Kuopio, Siilinjärvi.