Ydinasia testaa

Ydinasia-hankkeessa kootaan kevään ja syksyn 2021 aikana testiryhmiä, jotka testaavat Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan sosiaali- ja terveyspalveluja. Testiryhmät antavat arvokasta palautetta siitä, kuinka palveluja voisi kehittää helppokäyttöisemmiksi.

Testiryhmän toiminnasta tiedotetaan tällä sivulla. Testiryhmien toiminta alkaa syksyllä 2021.

Ilmoittautuminen testiryhmään

Ilmoittaudu testiryhmään yllä olevan painikkeen kautta. Painike vie Lyyti-järjestelmään, jossa voit ilmoittautua testiryhmään täyttämällä lomakkeen! Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Testiryhmän toiminta alkaa syksyllä 2021, ja jatkuu mahdollisesti vuonna 2022. Kokoontumisten määrästä voimme yhdessä sopia. Sinulle ei tule kustannuksia testiryhmätoiminnasta, ja järjestämme sinulle tarvittaessa tulkkaus- ja kuljetuspalveluja, jotka Ydinasia-hanke maksaa.

Voit ilmoittautua myös:
Postilla: Ydinasia-hanke/ Marjukka Nisula, Humak. Kansanopistotie 32, 70800 Kuopio.
Puhelimella: Sanna Soininen 044 718 66 05

Lisätietoja testiryhmästä

Ydinasia-hankkeen testiryhmässä pääset testaamaan palveluja ja osallistumaan haastatteluun ja työpajoihin. Samalla olet mukana yllätyspalkinnon arvonnassa. Ydinasia-hankkeen tavoite on parantaa kielellistä saavutettavuutta sosiaali- ja terveydenhoidon palveluissa. Palveluja ovat esimerkiksi asiakaskohtaamiset, ajanvaraus ja verkkosivut.

Testiryhmässä arvioit esimerkiksi,

  • miten helppoa tiedon löytäminen on verkkosivuilta
  • onko sosiaali- ja terveyspalveluiden rakennuksissa helppo liikkua
  • onko hoitoon ja tutkimuksiin helppo hakeutua
  • ovatko saamasi ohjeet ymmärrettäviä.

Ydinasia-hankeen osapuolten logot: Humak, Savonia, Kuopio, Siilinjärvi.